Rokuan Keisari -kisa


Rokuan Keisari ja Keisarinna. Tittelit, jonka jokainen haluaa, mutta harva saa. 63km maastopyöräily ja 21km polkujuoksu haastaa hurjimmatkin polkujyrät! Uskallatko yrittää?

Rokuan Keisari on 20.-21.8.2022 järjestettävä kisa, jossa kilpailijat pyöräilevät 63km Rokuan maastossa Rokua MTB-tapahtumassa ja juoksevat 21km polkujuoksun Rokua TrailRunissa. Rokuan Keisari -kisa mittaa osallistujan kestävyyden lisäksi taktista osaamista ja palautumiskykyä.

Parhaan yhteisajan tehneet nimetään Rokuan Keisariksi ja Rokuan Keisarinnaksi!

Tämä yhteismatka sopii kaikille maastopyöräilystä ja polkujuoksusta kiinnostuneille. Tule nauttimaan liikunnallisesta viikonlopusta Rokualle ja haasta kaverisi mukaan! Tapahtumaviikonloppu sopii erityisen hyvin liikunnalliseksi perhelomaksi, sillä Rokualla on paljon ohjelmaa ja toimintaa myös lapsille. Ilmoittaudu ja varaa paikkasi hyvissä ajoin.

Mahdollista suorittaa myös Pikku-Keisari ja Pikku-Keisarinna -kisa: 21km maastopyöräily ja 10km polkujuoksu.

Rokua MTB lauantaina 20.8.2022, lähdöt klo 10.00 (kilpasarjat) ja 10.15 (kuntosarjat)

Rokua TrailRun sunnuntaina 21.8.2022, lähdöt klo 9.00 (maraton 42km) ja klo 10.00 (21km ja 10km matkat)

Osallistumismaksu 80€ (31.5. asti), 100€ (31.7. asti) ja loppuajan 140€. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä . Maksutapoina käyvät Smartum, e-Passi ja Enenred.

Löydät ohjeet liikuntaetujen käyttämiseen ilmoittautumisessa osoitteesta https://monesko.fi/liikuntaedut/

Lisätietoja voit kysyä info@nuts.fi.

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 19.8 klo 17.00 tai kun osallistujakatto on täynnä (linkki sulkeutuu). Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

Osallistumismaksu sisältää:

  • Rokua Health & Span palvelut tapahtumapaikan yhteydessä!
  • Hotellin buffetruokailu ja kylpylän käyttö sisältyvät hintaan molempina kilpailupäivinä.
  • Yhteislähtö ja ajanotto.
  • Huollot reitillä ja maalissa.

Peruminen: Osallistumismaksusta palautetaan 30€ vain lääkärintodistusta vastaan. Palautusta varten toimita tilinumero ja skannattu lääkärintodistus osoitteeseen hannu.kaikkonen@rokua.com. Palautus koskee ainoastaan peruutuksia, joiden lääkärintodistus toimitetaan viimeistään 23.8.2022.

Muutokset ilmoittautumiseen: Voit tehdä itse muutoksia osallistujatietoihisi ilmoittautumisen yhteydessä saamasi vahvistussähköpostin kautta 18.8. asti. Tämän jälkeen kaikki muutokset maksavat 10€ / kerta, muutos on maksettava Rokua MTB ry tilille ja muutostieto VAIN spostitse jokke@nuts.fi

Tapahtumakeskuksena toimii Rokua Health & Spa Hotel. Varaa ajoissa majoitus suoraan hotellista!

Majoitus alk. 60€ / hlö / vrk, sis majoituksen standard 2hh:ssa aamiaisella, kylpylän ja kuntosalin käytön.

Perhehuone alk. 120€ / perhe (2 + 2 alle 14 v) / vrk, sis. majoituksen tilavassa perhehuoneessa aamiaisella, kylpylän ja kuntosalin käytön.

Varaukset p. 020 7819 200 tai myynti@rokua.com. HUOM! Matkailuautolla saapuvien on ilmottauduttava ennen leiriytymistä hotellin vastaanotoon ja maksettava matkaparkkimaksu, 25€ / hlö / vrk, alle 14v -50%.

Huom! Ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan tapahtumaan liittyvässä viestinnässä. Tiedot hävitetään tapahtuman jälkeen. Ilmoittautuessasi tapahtumaan hyväksyt, että nimesi näkyy lähtöluettelossa ja lopputuloksissa.

ILMOITTAUDU KISAAN

Katso tulokset 2021