Rokuan Keisari -kisa


Rokuan Keisari ja Keisarinna. Tittelit, jonka jokainen haluaa, mutta harva saa. 54km maastopyöräily ja 21km polkujuoksu haastaa hurjimmatkin polkujyrät! Uskallatko yrittää?

 

Rokuan Keisari on 15.-16.8.2020 järjestettävä kisa, jossa kilpailijat pyöräilevät 54km Rokuan maastossa RokuaMTB-tapahtumassa ja juoksevat 21km polkujuoksun Rokua TrailRunissa. Rokuan Keisari -kisa mittaa osallistujan kestävyyden lisäksi taktista osaamista ja palautumiskykyä.

Parhaan yhteisajan tehneet nimetään Rokuan Keisariksi ja Rokuan Keisarinnaksi!

Tämä yhteismatka sopii kaikille maastopyöräilystä ja polkujuoksusta kiinnostuneille. Tule nauttimaan liikunnallisesta viikonlopusta Rokualle ja haasta kaverisi mukaan! Tapahtumaviikonloppu sopii erityisen hyvin liikunnalliseksi perhelomaksi, sillä Rokualla on paljon ohjelmaa ja toimintaa myös lapsille. Ilmoittaudu ja varaa paikkasi hyvissä ajoin.

Mahdollista suorittaa myös Pikku-Keisari ja Pikku-Keisarinna -kisa: 27km maastopyöräily ja 10km polkujuoksu.

Rokua MTB lauantaina 15.8.2020, lähdöt klo 10.00 (kilpasarjat) ja 10.15 (kuntosarjat)

Rokua TrailRun sunnuntaina 16.8.2020, lähdöt klo 9.00 (maraton 42km) ja klo 10.00 (21km ja 10km matkat)

Osallistumismaksu 80€ (22.6. asti), 100€ (31.7. asti) ja loppuajan 140€. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä . Maksutapoina käyvät Smartum, e-Passi ja Enenred.

Löydät ohjeet liikuntaetujen käyttämiseen ilmoittautumisessa osoitteesta https://monesko.fi/liikuntaedut/

Lisätietoja voit kysyä info@nuts.fi.

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 14.8 klo 17.00 tai kun osallistujakatto on täynnä (linkki sulkeutuu). Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

Osallistumismaksu sisältää:

  • Rokua Health & Span palvelut tapahtumapaikan yhteydessä!
  • Hotellin buffetruokailu ja kylpylän käyttö sisältyvät hintaan molempina kilpailupäivinä.
  • Yhteislähtö ja ajanotto.
  • Huollot reitillä ja maalissa.

Peruminen: Osallistumismaksusta palautetaan 30€ vain lääkärintodistusta vastaan. Palautusta varten toimita tilinumero ja skannattu lääkärintodistus osoitteeseen hannu.kaikkonen@rokua.com. Palautus koskee ainoastaan peruutuksia, joiden lääkärintodistus toimitetaan viimeistään 18.8.2020.

Muutokset ilmoittautumiseen: Voit tehdä itse muutoksia osallistujatietoihisi ilmoittautumisen yhteydessä saamasi vahvistussähköpostin kautta 13.8. asti. Tämän jälkeen kaikki muutokset maksavat 10€ / kerta, muutos on maksettava Rokua MTB ry tilille ja muutostieto VAIN spostitse jokke@nuts.fi

Tapahtumakeskuksena toimii Rokua Health & Spa Hotel. Varaa ajoissa majoitus suoraan hotellista. Majoitus alk 60e/hlö/vrk , sis majoituksen 2hh:ssa aamiaisella. Perhehuone alk. 120e/perhe aamiaisella (2 + 2 alle 14 v). Varaukset p. 020 7819 200 tai myynti@rokua.com HUOM! Matkailuautolla saapuvien on ilmottauduttava ennen leiriytymistä hotellin vastaanotoon ja maksettava matkaparkkimaksu, 23e/hlö/vrk, alle 14v -50%.

Huom! Ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan tapahtumaan liittyvässä viestinnässä. Tiedot hävitetään tapahtuman jälkeen. Ilmoittautuessasi tapahtumaan hyväksyt, että nimesi näkyy lähtöluettelossa ja lopputuloksissa.

Muistathan ettet voi tulla tapahtumaan tai kisakeskukseen flunssaisena, oireisena tai jos olet vieraillut alle 14vrk tapahtumasta korkean COVID-19 riskin maassa.

 

Katso tulokset