Rokuan Keisari -kisa


Rokuan Keisari ja Keisarinna. Tittelit, jonka jokainen haluaa, mutta harva saa. 52km maastopyöräily ja 21km polkujuoksu haastaa hurjimmatkin polkujyrät! Uskallatko yrittää?

Rokuan Keisari on 18.-19.8. 2018 järjestettävä kisa, jossa kilpailijat pyöräilevät 52km Rokuan maastossa RokuaMTB-tapahtumassa ja juoksevat 21km polkujuoksun Rokua TrailRunissa. Rokuan Keisari -kisa mittaa osallistujan kestävyyden lisäksi taktista osaamista ja palautumiskykyä.

Parhaan yhteisajan tehneet nimetään Rokuan Keisariksi ja Rokuan Keisarinnaksi!

Tämä yhteismatka sopii kaikille maastopyöräilystä ja polkujuoksusta kiinnostuneille. Tule nauttimaan liikunnallisesta viikonlopusta Rokualle ja haasta kaverisi mukaan! Tapahtuma viikonloppu sopii erityisen hyvin liikunnalliseksi perhelomaksi, sillä Rokualla on paljon ohjelmaa ja toimintaa myös lapsille. Ilmoittaudu ja varaa paikkasi hyvissä ajoin.

Mahdollista suorittaa myös Pikku-Keisari ja Pikku-Keisarinna -kisa: 26km maastopyöräily ja 10km polkujuoksu.

 

Osallistumismaksu 80€ (31.5. asti), 100€ (10.8. asti) ja loppuajan 140€

Sarja- ja matkamuutoksia ei oteta vastaan 14.8.2018 jälkeen. Ilmottautuminen päättyy perjantaina 17.8 klo 17.00 tai kun osallistujakatto on täynnä (linkki sulkeutuu) . Jälki-ilmottautumisia ei oteta.

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Rokua MTB Team ry:n tilille FI77 1840 3000 0314 56. Käytä viitenumeroa 1067.

 

Osallistumismaksu sisältää:

  • Rokua Health & Span palvelut tapahtumapaikan yhteydessä!
  • Hotellin buffetruokailu ja kylpylän käyttö sisältyvät hintaan molempina kilpailupäivinä.
  • Yhteislähtö ja ajanotto
  • Huollot reitillä ja maalissa

Majoitustiedustelut: myynti@rokua.com, p. 020 7819 200

Huom! Ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan tapahtumaan liittyvässä viestinnässä. Tiedot hävitetään tapahtuman jälkeen. Ilmoittautuessasi tapahtumaan hyväksyt, että nimesi näkyy lähtöluettelossa ja lopputuloksissa.

 

 

 

ILMOITTAUDU MUKAAN >>

Voit maksaa osallistumismaksun myös Smartum-seteleillä tai -saldolla, saat ohjeet ilmoittautumisen yhteydessä.