Trail Ohjeet


KILPAILU-/TAPAHTUMAKESKUS Rokua TrailRun tapahtumakeskus on Kylpylähotelli Rokua Health & Spa, Kuntoraitti 2, 91670 Rokua

PYSÄKÖINTI  Pysäköinti kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä hotellin parkkipaikoilla.

KISAKANSLIA Kisakanslia on avoinna hotellin aulassa lauantaina 18.8. klo 19-21 ja sunnuntaina 19.8. klo 7.00-9.00 .

OSALLISTUMISEN VARMISTUS. Ennakkoon ilmoittautuneiden  kilpailunumero, kiinnitystarvikkeet, sekä uinti- ja aterialippu on omalla numerolla varustetussa kirjekuoressa. Toiminnan nopeuttamiseksi; tarkista lähtönumerosi listalta ja pyydä oma kuoresi kanslian väeltä. Reittikartat, lähtölistat ja osallistujaohjeet ovat näkyvillä hotellin aulassa.

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 17.8 klo 17.00 tai kun osallistujakatto on täynnä (linkki sulkeutuu) . Jälki-ilmottautumisia ei oteta.

PUKEUTUMINEN  Pukeutumistilat ennen lähtöä: Naisille ja miehille on varattu neuvotteluhuoneet varusteiden vaihtoa varten, naisille Telkkä 2krs, miehille Talvipuutarha 3.krs. Seuraa opasteita. Varustelaukut  voi jättää tilaan kilpailun ajaksi omalla vastuulla.

NUMEROLAPUT Kiinnitä kilpailunumero hakaneuloilla rintaan. Numerolapussa on ajanottosiru. Muista palauttaa lappu kisan jälkeen. Palauttamatta jätetystä numerosta perimme 30e. Älä kulje maalin ohi lappu rinnassa kisan jälkeen.

PAKOLLISET VARUSTEET Numerolappu.

SUOSITELTAVAT VARUSTEET Juomareppu tai juomavyö. Energiaa, esim. geeliä tai muuta helposti sulavaa. Huoltopisteiden väli on n 7km, joten hitaammalla vauhdilla huoltojen välillä voi tarvita nesteytystä. Huoltopisteillä voi pulloja täyttää.Tavallisilla lenkkareilla reitin voi kiertää, mutta polkujuoksukengät ovat ehkä paremmat. Yhdessä suon ylityspaikassa kengät saattavat kastua. Muuten reitti on kuiva.

Kännykkä, johon on ladattu 112 sovellus. Tämä on suuri apu hätätilanteissa mm. tapahtumapaikan paikantamisessa

LÄHTÖ Lähtö tapahtuu Ahveroisen kotarannasta hotellin takaa. LÄHTÖ TAPAHTUU KAIKISSA SARJOISSA KLO 10.00.

REITTIOPASTEET Reitti on merkitty maastoon nuolilla sekä muovinauhalla.

REITTI on 21 km, mikä kierretään 42 km matkalla kaksi kertaa.  10km reitti oikaisee paluureitille n. 3,5km kohdalla. Käännös oikealle soratietä pitkin. Risteyksessä on viitta 10km. Reitillä on lyhyitä tiesiirtymiä. Käytettävä tien oikeaa laitaa liikennesääntöjä noudattaen. Ennen tielle tuloa on varoituskyltti. Asfalttitien ylityksessä on valvonta.

HUOM! MARATONILLA TOISELLE KIERROKSELLE AIKARAJA ON 2h 45min. Tämän jälkeen saapuvat juoksijat otetaan puolikkaan tuloksiin.

 

HUOM! HUOM! Tapahtuma juostaan herkällä Rokua Geopark-alueella. Jäkälikölle meno on EHDOTTOMASTI KIELLETTY. Reitillä suoritetaan katselmus jälkikäteen ja siitä riippuu tapahtuman jatkuminen. Geelipaperien ym. roskien heittäminen reitille on kielletty!

 

HUOLTO Huoltopisteitä on 21 km:n reitillä 2 kpl : 7km (Pookivaara) ja 14km (paloaukea). Kahden kierroksen juoksijoille on huolto myös maalialueella., 10 km:n matkalla 1 kpl : 4,5km (paloaukea). Maalissa on juomahuolto ja hotellissa tarjoiltava buffet ateria. Huoltopisteillä on tarjolla urheilujuomaa, vettä, suolakurkkua, rusinoita ja merisuolaa.

Urheilujuomana on POWER BAR

OMA HUOLTO Suositellaan oman repun tai juomavyön mukaan ottamista. Reitin varrella on useita lampia vilvoittelua varten, mutta niistä juomista ei suositella.

KESKEYTTÄMINEN Keskeyttämisestä on ilmoitettava maaliin.

MAALI Maali sijaitsee lähtöpaikan vieressä. Muista luovuttaa numero ennen poistumista maalialueelta! Kadonneesta numerosta veloitetaan 20€.  Maali suljetaan klo 16.00. Maratonin toiselle kierrokselle 2 h 45min aikaraja, jonka jälkeen kaikki otetaan maaliin ja tulos tulee 21km matkalta. Maratonin toiselle kierrokselle meno maalin vasemmalta puolelta. Seuraa opasteita!

PALKINTOJEN JAKO  Kaikissa sarjoissa palkitaan kolme parasta. Palkinnot jaetaan hotellin ravintolassa n. klo 15.

ARVONTAPALKINNOT Kaikki osallistujat ovat mukana arvonnassa, joka suoritetaan välittömästi lähdön jälkeen. Palkintolistat ovat nähtävillä kisakansliassa. Palkinnot voi lunastaa kisakansliasta.

TULOKSET Tulokset julkaistaan netissä osoitteissa www.rokuamtb.com ja  www.rokua.com

PESEYTYMINEN ja UINTIMAHDOLLISUUS Kylpylä-/saunaosastolla. Avaimen saa kilpailun jälkeen nimellä varustettua uimalippua vastaan!

RUOKAILU Rokua Health & Span ravintolassa tarjoiltavan buffet -aterian saat kisan jälkeen. Buffet tarjolla su klo 11-18. Palauta nimellä varustettu aterialippu tarjoilijalle.

VAKUUTUS JA ENSIAPU Osanottajat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuulla. Osanottajia pyydetään huolehtimaan itse henkilökohtaisesta vakuutusturvastaan. Tapahtuman ensiapupiste on kuuluttamon tuntumassa maalialueella. Ensiavun numero on 050-3288966. Huoltopisteillä on ensiaputarvikkeita