Rokua TrailRun kilpailuohjeet


KILPAILU-/TAPAHTUMAKESKUS
Rokua TrailRun tapahtumakeskus on Kylpylähotelli Rokua Health & Spa, Kuntoraitti 2, 91670 Rokua

PYSÄKÖINTI
Pysäköinti kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä hotellin parkkipaikoilla.

KISAKANSLIA
Kisakanslia on avoinna hotellin aulassa lauantaina 17.8. klo 19-21 ja sunnuntaina 18.8. klo 7.00-9.00.

OSALLISTUMISEN VARMISTUS
Ennakkoon ilmoittautuneiden  kilpailunumero, kiinnitystarvikkeet, sekä uinti- ja aterialippu on omalla numerolla varustetussa kirjekuoressa. Toiminnan nopeuttamiseksi; tarkista lähtönumerosi listalta ja pyydä oma kuoresi kanslian väeltä. Reittikartat, lähtölistat ja osallistujaohjeet ovat näkyvillä hotellin aulassa.

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 16.8. klo 17 tai kun osallistujakatto on täynnä (linkki sulkeutuu). Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

MUUTOKSET OSALLISTUJATIETOIHIN
Voit tehdä itse muutoksia osallistujatietoihisi ilmoittautumisen yhteydessä saamasi vahvistussähköpostin kautta 31.7. asti. Tämän jälkeen kaikki muutokset maksavat 10€ / kerta ja ne maksetaan muutosten yhteydessä suoraan verkossa. Huom! Majoitukseen liittyvät muutokset tehtävä suoraan: myynti@rokua.com / p. 020 7819 200.

PUKEUTUMINEN
Pukeutumistilat ennen lähtöä: Naisille ja miehille on varattu neuvotteluhuoneet varusteiden vaihtoa varten, naisille Telkkä 2krs, miehille Talvipuutarha 3.krs. Seuraa opasteita. Varustelaukut  voi jättää tilaan kilpailun ajaksi omalla vastuulla.

NUMEROLAPUT
Kiinnitä kilpailunumero hakaneuloilla rintaan. Numerolapussa on ajanottosiru. Muista palauttaa lappu kisan jälkeen. Palauttamatta jätetystä numerosta perimme 30€. Älä kulje maalin ohi lappu rinnassa kisan jälkeen.

PAKOLLISET VARUSTEET
Numerolappu.

SUOSITELTAVAT VARUSTEET
Juomareppu tai juomavyö. Energiaa, esim. geeliä tai muuta helposti sulavaa. Huoltopisteiden väli on n. 7km, joten hitaammalla vauhdilla huoltojen välillä voi tarvita nesteytystä. Huoltopisteillä voi täyttää pulloja. Reitin voi kiertää tavallisilla lenkkareilla, mutta polkujuoksukengät ovat ehkä paremmat. Yhdessä suon ylityspaikassa kengät saattavat kastua. Muuten reitti on kuiva.

Kännykkä, johon on ladattu 112 sovellus. Tämä on suuri apu hätätilanteissa mm. tapahtumapaikan paikantamisessa

LÄHTÖ
Lähtö tapahtuu Ahveroisen kotarannasta hotellin takaa. Lähtö tapahtuu maraton 42km klo 9.00 ja 10km & 21km klo 10.00.

REITTIOPASTEET
Reitti on merkitty maastoon nuolilla sekä muovinauhalla.

REITTI
Reitti on 21 km, mikä kierretään 42 km matkalla kaksi kertaa.  10km reitti oikaisee paluureitille n. 3,5km kohdalla. Käännös oikealle soratietä pitkin. Risteyksessä on viitta 10km. Reitillä on lyhyitä tiesiirtymiä. Käytettävä tien oikeaa laitaa liikennesääntöjä noudattaen. Ennen tielle tuloa on varoituskyltti. Asfalttitien ylityksessä on valvonta.

Maratonilla toiselle kierroksella aikaraja on 2h 45min. Tämän jälkeen saapuvat juoksijat otetaan puolikkaan tuloksiin.

HUOM! Tapahtuma juostaan herkällä Rokua Geopark-alueella. Jäkälikölle meno on EHDOTTOMASTI KIELLETTY. Reitillä suoritetaan katselmus jälkikäteen ja siitä riippuu tapahtuman jatkuminen. Geelipaperien ym. roskien heittäminen reitille on kielletty!

HUOLTO
Huoltopisteitä on 21 km:n reitillä 2 kpl: 7km (Pookivaara) ja 14km (paloaukea). Kahden kierroksen juoksijoille on huolto myös maalialueella. 10 km:n matkalla 1 kpl: 4,5km (paloaukea). Maalissa on juomahuolto ja hotellissa tarjoiltava buffet ateria. Huoltopisteillä on tarjolla urheilujuomaa, vettä, suolakurkkua, rusinoita ja merisuolaa. Urheilujuomana on POWER BAR

OMA HUOLTO
Suositellaan oman repun tai juomavyön mukaan ottamista. Reitin varrella on useita lampia vilvoittelua varten, mutta niistä juomista ei suositella.

KESKEYTTÄMINEN
Keskeyttämisestä on ilmoitettava maaliin.

MAALI
Maali sijaitsee lähtöpaikan vieressä. Muista luovuttaa numero ennen poistumista maalialueelta! Kadonneesta numerosta veloitetaan 20€.  Maali suljetaan klo 16.00. Maratonin toiselle kierrokselle 2 h 45min aikaraja, jonka jälkeen kaikki otetaan maaliin ja tulos tulee 21km matkalta. Maratonin toiselle kierrokselle meno maalin vasemmalta puolelta. Seuraa opasteita!

PALKINTOJEN JAKO
Kaikissa sarjoissa palkitaan kolme parasta. Palkinnot jaetaan hotellin ravintolassa n. klo 14.00.

ARVONTAPALKINNOT
Kaikki osallistujat ovat mukana arvonnassa, joka suoritetaan välittömästi lähdön jälkeen. Palkintolistat ovat nähtävillä kisakansliassa. Palkinnot voi lunastaa kisakansliasta.

TULOKSET
Tulokset julkaistaan netissä osoitteissa www.rokuamtb.com ja  www.rokua.com

PESEYTYMINEN ja UINTIMAHDOLLISUUS
Kylpylä-/saunaosastolla. Avaimen saa kilpailun jälkeen nimellä varustettua uimalippua vastaan!

RUOKAILU
Rokua Health & Span ravintolassa tarjoiltavan buffet-aterian saat kisan jälkeen. Buffet tarjolla su klo 11-18. Palauta nimellä varustettu aterialippu tarjoilijalle.

VAKUUTUS JA ENSIAPU
Osanottajat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuulla. Osanottajia pyydetään huolehtimaan itse henkilökohtaisesta vakuutusturvastaan. Tapahtuman ensiapupiste on kuuluttamon tuntumassa maalialueella. Ensiavun numero on 050-3288966. Huoltopisteillä on ensiaputarvikkeita

PERUMINEN
Osallistumismaksusta palautetaan 30€ vain lääkärintodistusta vastaan. Palautusta varten toimita tilinumero ja skannattu lääkärintodistus osoitteeseen hannu.kaikkonen(at)rokua.com. Palautus koskee ainoastaan peruutuksia, joiden lääkärintodistus toimitetaan viimeistään 20.8.2019.