Kilpailuohje


 

KILPAILU-/TAPAHTUMAKESKUS Rokua MTB:n tapahtumakeskus on Kylpylähotelli Rokua Health & Spa, Kuntoraitti 2, 91670 Rokua

LASTEN TOUR DE AHVEROINEN ajetaan MTB-tapahtuman jälkeen klo 16.00 alkaen. Lasten tapahtuman kilpailukeskus ja ilmoittautuminen on lammen rannassa klo 15.00-15.30 tai etukäteen sport@rokua.com, lapsen nimi/syntymävuosi

KISAKANSLIA Kisakanslia on avoinna hotellin aulassa perjantaina 17.8. klo 19-21 ja lauantaina 18.8. klo 7.00-9.00 .

KYPÄRÄPAKKO Tapahtumassa on kypäräpakko!

PYSÄKÖINTI  Pysäköinti kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä hotellin parkkipaikoilla.

OSALLISTUMISEN VARMISTUS. Ennakkoon ilmoittautuneiden  kilpailunumero, kiinnitystarvikkeet, sekä uinti- ja aterialippu on omalla numerolla varustetussa kirjekuoressa.  Toiminnan nopeuttamiseksi: tarkista lähtönumerosi listalta ja pyydä oma kuoresi kanslian väeltä. Reittikartat,lähtölistat ja osallistujaohjeet ovat näkyvillä hotellin aulassa ja www.rokuamtb.com.

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 17.8 klo 17.00 tai kun osallistujakatto on täynnä (linkki sulkeutuu) . Jälki-ilmottautumisia ei oteta.

PUKEUTUMINEN  Pukeutumistilat ennen lähtöä: Naisille ja miehille on varattu ryhmätilat varusteiden vaihtoa varten. Seuraa opasteita. Varustelaukut  voi jättää tilaan kilpailun ajaksi omalla vastuulla. Pyöräilykengillä liikkuminen hotellin sisätiloissa on ehdottomasti kielletty!

NUMEROLAPUT Kiinnitä kilpailunumero nippusiteillä pyörän ohjaustankoon. Muista palauttaa maalipaikalle.

LÄHTÖ

Rokua MTB:n Lähtö tapahtuu hotellin lammen Ahveroisen rannasta.  LÄHTÖ TAPAHTUU KAIKISSA KILPASARJOISSA KLO 10.00 ja KUNTOSARJOISSA 10.15 

Lähtö tapahtuu maalin luota latupohjalta lähtösuunta hotellia kohti. Lähdössä kierretään lähes lammen ympäri ennen tien ylitystä ja maastoon siirtymistä.

 REITTIOPASTEET Reitti on merkitty maastoon nuolilla sekä muovinauhalla.

REITTI on 26 km, mikä kierretään 52 km matkalla kaksi kertaa.  

HUOLTO Huoltopisteitä on 52 km:n matkalla 3 kpl (12km, 26km ja 38km), 26 km:n matkalla 1 kpl (12km) . Maalissa on juomahuolto ja hotellissa tarjoiltava buffet ateria klo 11-21. Huoltopisteillä on tarjolla urheilujuomaa, vettä ja suolakurkkua.

Urheilujuomana on POWER BAR

OMA HUOLTO Omia juomia varten laitetaan pöytä huoltopisteen lähelle heti 2. kierrokselle haarautumiskohtaan. Pullot viedään omatoimisesti pöydälle!

 

KESKEYTTÄMINEN Keskeyttämisestä on ilmoitettava maaliin

MAALI Maali sijaitsee Ahveroisen rannalla . Maaliin tullaan lammen rantaa etelän suunnasta. Noin 200m ennen maalia haarautuu 2. kierroksen reitti VASEMMALLE. MAALIIN JATKETAAN LATUPOHJAA SUORAAN. Muista luovuttaa numero ennen poistumista maalialueelta! Kadonneesta numerosta veloitetaan 20€.  Maali suljetaan klo 15.00. HUOM! Toiselle kierrokselle 2,5h aikaraja, jonka jälkeen kaikki otetaan maaliin

 

PALKINTOJEN JAKO  Kilpasarjoissa palkitaan kolme parasta ja kuntosarjoissa voittaja.

Palkinnot jaetaan hotellin ravintolassa n. klo 14.

Lasten tapahtumassa kaikki ajajat palkitaan maaliintulon jälkeen!

ARVONTAPALKINNOT Kaikki osallistujat ovat mukana arvonnassa, joka suoritetaan välittömästi lähdön jälkeen. Palkintolistat ovat nähtävillä kisakansliassa. Palkinnot voi lunastaa kisakansliasta.

 

TULOKSET Tulokset laitetaan internettiin www.rokuamtb.com ja linkki @rokuamtbteam FB

 PESEYTYMINEN ja UINTIMAHDOLLISUUS Kylpylä-/saunaosastolla. Avaimen saa KILPAILUN JÄLKEEN hotellin vastaanotosta uimalippua vastaan!

 

RUOKAILU Rokua Health & Span ravintolassa tarjoiltavan buffet –aterian saat kisan jälkeen. Buffet on avoinna klo 12-19.  Laita lippuun nimi ja palauta tarjoilijalle.

 

PYÖRÄN PESUPAIKKA Pyöränpesumahdollisuus on hotellin järvenpuoleisella sivulla. Seuraa opasteita.

 

VAKUUTUS JA ENSIAPU Osanottajat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuulla. Osanottajia pyydetään huolehtimaan itse henkilökohtaisesta vakuutusturvastaan. Tapahtuman ensiapupiste on kuuluttamon tuntumassa. Jokainen ajaja on velvollinen auttamaan loukkaantunutta. Ensiavun numero on  040-6508950. Kannattaa ladata omaan puhelimeen 112-APPS

 

HUOM! HUOM! TAPAHTUMA AJETAAN HERKÄLLÄ ROKUA GEOPARK-ALUEELLA. JÄKÄLIKÖLLE MENO ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY! REITILLÄ SUORITETAAN KATSELMUS JÄLKIKÄTEEN JA SIITÄ RIIPPUU TAPAHTUMAN JATKUMINEN. GEELIPAPERIEN YM. ROSKIEN HEITTÄMINEN REITILLE ON KIELLETTY!

 

REITILLÄ ON LYHYITÄ TIESIIRTYMIÄ. KÄYTETTÄVÄ TIEN OIKEAA LAITAA LIIKENNESÄÄNTÖJÄ NOUDATTAEN. ENNEN TIELLE TULOA ON VAROITUSKYLTTI! ASFALTTITEIDEN YLITYKSISSÄ ON VÄLVONTA.