Rokua MTB kilpailuohje


KILPAILU-/TAPAHTUMAKESKUS
Rokua MTB:n tapahtumakeskus on Kylpylähotelli Rokua Health & Spa, Kuntoraitti 2, 91670 Rokua

Lasten Tour de Ahveroinen ajetaan MTB-tapahtuman jälkeen klo 16.00 alkaen. Lasten tapahtuman kilpailukeskus ja ilmoittautuminen on lammen rannassa klo 15.00-15.30 tai etukäteen sport@rokua.com, lapsen nimi/syntymävuosi

KISAKANSLIA
Kisakanslia on avoinna hotellin aulassa perjantaina 16.8. klo 19-21 ja lauantaina 17.8. klo 7.00-9.00 .

KYPÄRÄPAKKO
Tapahtumassa on kypäräpakko

PYSÄKÖINTI
Pysäköinti kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä hotellin parkkipaikoilla.

OSALLISTUMISEN VARMISTUS
Ennakkoon ilmoittautuneiden kilpailunumero, kiinnitystarvikkeet, sekä uinti- ja aterialippu on omalla numerolla varustetussa kirjekuoressa. Toiminnan nopeuttamiseksi: tarkista lähtönumerosi listalta ja pyydä oma kuoresi kanslian väeltä. Kilpailunumero on noudettava kisakansliasta sen aukioloaikana perjantaina 16.8. tai lauantaina 17.8. Reittikartat, lähtölistat ja osallistujaohjeet ovat näkyvillä hotellin aulassa ja www.rokuamtb.com.

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 16.8.2019 klo 17.00 tai kun osallistujakatto on täynnä (linkki sulkeutuu). Jälki-ilmottautumisia ei oteta.

MUUTOKSET OSALLISTUJATIETOIHIN
Voit tehdä itse muutoksia osallistujatietoihisi ilmoittautumisen yhteydessä saamasi vahvistussähköpostin kautta 31.7. asti. Tämän jälkeen kaikki muutokset maksavat 10€ / kerta ja ne maksetaan muutosten yhteydessä suoraan verkossa. Huom! Majoitukseen liittyvät muutokset tehtävä suoraan: myynti@rokua.com / p. 020 7819 200.

PUKEUTUMINEN
Pukeutumistilat ennen lähtöä: Naisille ja miehille on varattu ryhmätilat varusteiden vaihtoa varten. Seuraa opasteita. Varustelaukut  voi jättää tilaan kilpailun ajaksi omalla vastuulla. Pyöräilykengillä liikkuminen hotellin sisätiloissa on ehdottomasti kielletty!

NUMEROLAPUT
Kiinnitä kilpailunumero nippusiteillä pyörän ohjaustankoon. Muista palauttaa maalipaikalle.

LÄHTÖ
Rokua MTB:n Lähtö tapahtuu hotellin lammen Ahveroisen rannasta.  Lähtö tapahtuu kaikissa kilpasarjoissa klo 10.00 ja kuntosarjoissa klo 10.15. 

Lähtö tapahtuu maalin luota latupohjalta lähtösuunta hotellia kohti. Lähdössä kierretään lähes lammen ympäri ennen tien ylitystä ja maastoon siirtymistä.

REITTI
Reitti on 27km, mikä kierretään 54km matkalla kaksi kertaa. Reitti on merkitty maastoon nuolilla sekä muovinauhalla.

HUOLTO
Huoltopisteitä on 54 km:n matkalla 3 kpl (12km, 26km ja 38km), 27 km:n matkalla 1 kpl (12km). Maalissa on juomahuolto ja hotellissa tarjoiltava buffet ateria klo 11-21. Huoltopisteillä on tarjolla urheilujuomaa, vettä ja suolakurkkua. Urheilujuomana on POWER BAR.

Omia juomia varten laitetaan pöytä huoltopisteen lähelle heti 2. kierrokselle haarautumiskohtaan. Pullot viedään omatoimisesti pöydälle!

KESKEYTTÄMINEN
Keskeyttämisestä on ilmoitettava maaliin

MAALI
Maali sijaitsee Ahveroisen rannalla . Maaliin tullaan lammen rantaa etelän suunnasta. Noin 200m ennen maalia haarautuu 2. kierroksen reitti VASEMMALLE. MAALIIN JATKETAAN LATUPOHJAA SUORAAN. Muista luovuttaa numero ennen poistumista maalialueelta! Kadonneesta numerosta veloitetaan 20€.  Maali suljetaan klo 15.00. HUOM! Toiselle kierrokselle 2,5h aikaraja, jonka jälkeen kaikki otetaan maaliin.

PALKINTOJEN JAKO
Kilpasarjoissa palkitaan kolme parasta ja kuntosarjoissa voittaja.

Palkinnot jaetaan hotellin ravintolassa n. klo 14.00.

Lasten tapahtumassa kaikki ajajat palkitaan maaliintulon jälkeen.

ARVONTAPALKINNOT
Kaikki osallistujat ovat mukana arvonnassa, joka suoritetaan välittömästi lähdön jälkeen. Palkintolistat ovat nähtävillä kisakansliassa. Palkinnot voi lunastaa kisakansliasta.

TULOKSET
Tulokset julkaistaan netissä www.rokuamtb.com ja Facebookissa @rokuamtbteam.

PESEYTYMINEN ja UINTIMAHDOLLISUUS
Kylpylä-/saunaosastolla. Avaimen saa KILPAILUN JÄLKEEN hotellin vastaanotosta uimalippua vastaan!

RUOKAILU
Rokua Health & Span ravintolassa tarjoiltavan buffet –aterian saat kisan jälkeen. Buffet on avoinna klo 12-19.  Laita lippuun nimi ja palauta tarjoilijalle.  

PYÖRÄN PESUPAIKKA
Pyöränpesumahdollisuus on hotellin järvenpuoleisella sivulla. Seuraa opasteita.

VAKUUTUS JA ENSIAPU
Osanottajat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuulla. Osanottajia pyydetään huolehtimaan itse henkilökohtaisesta vakuutusturvastaan. Tapahtuman ensiapupiste on kuuluttamon tuntumassa. Jokainen ajaja on velvollinen auttamaan loukkaantunutta. Ensiavun numero on  040-6508950. Kannattaa ladata omaan puhelimeen 112-APPS

PERUMINEN
Osallistumismaksusta palautetaan 30€ vain lääkärintodistusta vastaan. Palautusta varten toimita tilinumero ja skannattu lääkärintodistus osoitteeseen hannu.kaikkonen(at)rokua.com. Palautus koskee ainoastaan peruutuksia, joiden lääkärintodistus toimitetaan viimeistään 20.8.2019.

 

HUOM! HUOM! TAPAHTUMA AJETAAN HERKÄLLÄ ROKUA GEOPARK-ALUEELLA. JÄKÄLIKÖLLE MENO ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY! REITILLÄ SUORITETAAN KATSELMUS JÄLKIKÄTEEN JA SIITÄ RIIPPUU TAPAHTUMAN JATKUMINEN. GEELIPAPERIEN YM. ROSKIEN HEITTÄMINEN REITILLE ON KIELLETTY!

REITILLÄ ON LYHYITÄ TIESIIRTYMIÄ. KÄYTETTÄVÄ TIEN OIKEAA LAITAA LIIKENNESÄÄNTÖJÄ NOUDATTAEN. ENNEN TIELLE TULOA ON VAROITUSKYLTTI! ASFALTTITEIDEN YLITYKSISSÄ ON VÄLVONTA.