Rokua MTB kilpailuohje


KILPAILUOHJE VUODEN 2021 KISAAN:

KILPAILU-/TAPAHTUMAKESKUS
Rokua MTB:n tapahtumakeskus on Kylpylähotelli Rokua Health & Spa, Kuntoraitti 2, 91670 Rokua . Majoitusvaraukset ja tiedustelut myynti@rokua.com tai p.0207819200.

Muista huolehtia riittävästä käsihygieniasta ja noudata turvavälejä. Maskin käyttöä suositellaan sisätiloissa.

KISAKANSLIA
Kisakanslia on avoinna hotellin lammen lähellä kotarannassa perjantaina 20.8. klo 19-21 ja lauantaina 21.8. klo 7.00-9.00 . Käy noutamassa numerosi ajoissa ja noudata turvavälejä noutaessasi numerosi. Katso numerosi valmiiksi lähtöluettelosta. HUOMIOI kanslian aukioloaika – vain aukioloaikana  saat numerosi.

KYPÄRÄPAKKO
Tapahtumassa on kypäräpakko

PYSÄKÖINTI
Pysäköinti kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä hotellin parkkipaikoilla. Matkailuautolla yöksi tulevien on ilmottauduttava ennen paikoitukseen siirtymistä hotellin vastaanotossa. Matkaparkki 23e/hlö, lapset alle 14 v -50%/vrk. Maksu hotellin vastaanottoon, josta saa lipukkeen auton ikkunaan. Alue on videovalvottu.

OSALLISTUMISEN VARMISTUS
Ennakkoon ilmoittautuneiden kilpailunumero, kiinnitystarvikkeet, sekä uinti- ja aterialippu on omalla numerolla varustetussa kirjekuoressa, jonka saat kisakansliasta aukioloaikoina.  Toiminnan nopeuttamiseksi: tarkista lähtönumerosi listalta ja pyydä oma kuoresi kanslian väeltä ilmoittamalla nimi ja numero. Kilpailunumero on noudettava kisakansliasta sen aukioloaikana perjantaina 20.8 klo 19-21. tai lauantaina 21.8 klo 7-9. Reittikartat, lähtölistat ja kilpailuohjeet ovat näkyvillä netissä www.rokuamtb.com.

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 20.8.2020 klo 17.00 tai kun osallistujakatto on täynnä (linkki sulkeutuu). Jälki-ilmottautumisia ei oteta.

MUUTOKSET OSALLISTUJATIETOIHIN
Voit tehdä itse muutoksia osallistujatietoihisi ilmoittautumisen yhteydessä saamasi vahvistussähköpostin kautta 19.8. asti. Tämän jälkeen kaikki muutokset maksavat 10€ / kerta ja ne maksetaan muutosten yhteydessä suoraan verkossa RokuaMTBteam tilille. Jos ongelmia, tiedustelut vain spostitse jokke@nuts.fi

Muutokset 19.8.2021 jälkeen  vain suoraan ajanottoon spostitse jokke@nuts.fi

Huom! Majoitukseen liittyvät muutokset tehtävä suoraan hotelliin: myynti@rokua.com / p. 020 7819 200

PUKEUTUMINEN
Pukeutumistilat ennen lähtöä kylpylähotellissa: Naisille ja miehille on varattu ryhmätilat varusteiden vaihtoa varten. Naiset Telkkä 2krs, miehet Talvipuutarha 3krs. Pyöräilykengissä sisällä liikkuminen ehdottomasti kielletty!  Varustelaukut  voi jättää tilaan kilpailun ajaksi omalla vastuulla. Pyörien säilytys sisätiloissa (myös hotellihuoneissa) kielletty.

NUMEROLAPUT
Kiinnitä kilpailunumero nippusiteillä pyörän ohjaustankoon. Numerolappua ei tarvitse palauttaa.

LÄHTÖ
Rokua MTB:n Lähtö tapahtuu hotellin lammen Ahveroisen rannasta, kisakanslian takaa, mustan maalikaaren luota. Lähtö tapahtuu kaikissa kilpasarjoissa klo 10.00 ja kuntosarjoissa klo 10.15. 

Lähtö tapahtuu maalin luota latupohjalta lähtösuunta hotellia kohti. Lähdössä kierretään lähes lammen ympäri ennen tien ylitystä ja maastoon siirtymistä. Ole ajoissa lähtöpaikalla, jotta kuulet kuuluttajan ja ratamestarin viime hetken ohjeet ennen lähtöä.

REITTI
Reitti on 27km, mikä kierretään 54km matkalla kaksi kertaa. Reitti on merkitty maastoon lipuilla sekä muovinauhalla. Jyrkkiä risteyksiä ennen on kääntösuunnan näyttävä mustavalkoinen ennakkotaulu.

HUOLTO
Huoltopisteitä on 54 km:n matkalla 3 kpl (12km, 27km ja 39km), 27 km:n matkalla 1 kpl (12km). Maalissa on omatoiminen juomahuolto ja hotellissa tarjoiltava buffet ateria klo 11-21. HUOM! Koronavarotoimenpiteenä huoltopisteillä on tarjolla vain juomia: urheilujuomaa ja vettä.

Omia juomia varten laitetaan pöytä huoltopisteen lähelle heti 2. kierrokselle haarautumisen jälkeen, maantien lähelle. Pullot viedään omatoimisesti pöydälle!

KESKEYTTÄMINEN
Keskeyttämisestä on ehdottomasti ilmoitettava maaliin ajanottoon

MAALI
Maali sijaitsee kylpylähotellin takana, Ahveroisen rannalla, mustan maalikaaren alla . Maaliin tullaan lammen rantaa etelän suunnasta. Noin 200m ennen maalia toiselle kierrokselle jatketaan suoraan ja maaliin haaraudutaan oikealle opastekyltin mukaisesti. Jokainen kilpailija on velvollinen tutustumaan maaliintulojärjestelyihin ennen lähtöä. Numeroita ei kerätä pois.  Maali suljetaan klo 15.00. HUOM! Toiselle kierrokselle 2,5h aikaraja, jonka jälkeen kaikki otetaan maaliin.

PALKINTOJEN JAKO
Kilpasarjoissa palkitaan kolme parasta ja kuntosarjoissa voittaja.  Palkinnot jaetaan Ahveroisen rannassa, maalialueen tuntumassa n. klo 14.00.

Lasten tapahtumassa (n klo 16)  kaikki ajajat palkitaan heti maaliintulon jälkeen.

ARVONTAPALKINNOT
Kaikki osallistujat ovat mukana arvonnassa, joka suoritetaan välittömästi lähdön jälkeen. Palkintolistat ovat nähtävillä kisakansliassa. Palkinnot voi lunastaa kisakansliasta. Palkintoja ei postiteta jälkikäteen.

TULOKSET
Tulokset julkaistaan netissä TÄÄLLÄ

JA

 www.rokuamtb.com ja Facebookissa @rokuamtbteam.

PESEYTYMINEN ja UINTIMAHDOLLISUUS
Kylpylä-/saunaosastolla. HUOM! Avaimen saa KILPAILUN JÄLKEEN hotellin vastaanotosta nimellä varustettua uimalippua vastaan! Koronavarotoimenpiteenä kylpylässä kerrallaan olevin ihmisten määrää rajoitetaan, valmistaudu odottamaan vuoroasi. Kylpylä on kilpailuviikonloppuna avoinna vain kylpylähotellissa majoittuville ja kilpailijoille sekä heidän perheenjäsenilleen ja huoltajilleen.

RUOKAILU
Rokua Health & Span ravintolassa tarjoiltavan buffet –aterian saat kisan jälkeen. Buffet on avoinna klo 12-19.  Laita lippuun nimi ja palauta tarjoilijalle.  HUOM! Koronavarotoimenpiteenä ravintolan asiakasmäärää rajoitetaan, valmistaudu odottamaan vuoroasi.

PYÖRÄN PESUPAIKKA
Pyöränpesumahdollisuus on hotellin lammenpuoleisella sivulla. Seuraa opasteita.

VAKUUTUS JA ENSIAPU
Osanottajat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuulla. Osanottajia pyydetään huolehtimaan itse henkilökohtaisesta vakuutusturvastaan. Tapahtuman ensiapupiste on kuuluttamon tuntumassa Ahveroisen rantakodalla. Jokainen ajaja on velvollinen auttamaan loukkaantunutta. Ensiavun numero on  040-6508950. Suosittelemme lataamaan omaan puhelimeen 112-APS.

PERUMINEN
Osallistumismaksusta palautetaan 30€ vain lääkärintodistusta vastaan. Palautusta varten toimita tilinumero ja skannattu lääkärintodistus osoitteeseen hannu.kaikkonen(at)rokua.com. Palautus koskee ainoastaan peruutuksia, joiden lääkärintodistus toimitetaan viimeistään 25.8.2021.

HUOM! Flunssaisena /oireisena et sinä etkä huoltajasi voi saapua kisatapahtumaan etkä kisakeskukseen . Et myöskään jos olet käynyt COVID-19 kannalta korkean riskin maassa alle 14vrk tapahtumasta tai tiedät olevasi altistunut lähipiirissäsi tai muualla COVID-19. Suosittelemme maskin käyttöä sisätiloissa liikuttaessa.

HUOM! HUOM! TAPAHTUMA AJETAAN HERKÄLLÄ ROKUA GEOPARK-ALUEELLA. JÄKÄLIKÖLLE MENO ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY! REITILLÄ SUORITETAAN KATSELMUS JÄLKIKÄTEEN JA SIITÄ RIIPPUU TAPAHTUMAN JATKUMINEN. GEELIPAPERIEN YM. ROSKIEN HEITTÄMINEN REITILLE ON KIELLETTY!

REITILLÄ ON LYHYITÄ TIESIIRTYMIÄ. KÄYTETTÄVÄ TIEN OIKEAA LAITAA LIIKENNESÄÄNTÖJÄ NOUDATTAEN. ENNEN TIELLE TULOA ON VAROITUSKYLTTI! ASFALTTITEIDEN YLITYKSISSÄ ON VALVONTA.

Lasten Tour de Ahveroinen on suunnattu alle 10v. Kisa ajetaan MTB-tapahtuman jälkeen n klo 16.00 alkaen. Lasten tapahtuman kilpailukeskus ja ilmoittautuminen on lammen rannassa klo 15.00-15.30 tai ennakkoon sport@rokua.com, ilmoita lapsen nimi ja syntymäaika ja ajaako hän lyhyen vai pitkän reitin.. Lapsi saa valita ajaako 200m vai n 900m eli lammen ympäri. Kaikki palkitaan.

Tervetuloa Rokualle!