Kilpailuohje


 

KILPAILU-/TAPAHTUMAKESKUS Rokua MTB:n tapahtumakeskus on Kylpylähotelli Rokua health&spa, Kuntoraitti 2, 91670 Rokua

LASTEN TOUR DE AHVEROINEN ajetaan MTB-tapahtuman jälkeen klo 16.00 alkaen. Lasten tapahtuman kilpailukeskus ja ilmoittautuminen on lammen rannassa klo 15.00-15.30.

KISAKANSLIA Kisakanslia on avoinna hotellin aulassa perjantaina 17.8. klo 19-21 ja lauantaina 18.8. klo 7.00-9.00 .

 

KYPÄRÄPAKKO Tapahtumassa on kypäräpakko!

 

PYSÄKÖINTI  Pysäköinti kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä hotellin parkkipaikoilla.

 

OSALLISTUMISEN VARMISTUS. Ennakkoon ilmoittautuneiden  kilpailunumero, kiinnitystarvikkeet, sekä uinti- ja aterialippu on omalla numerolla varustetussa kirjekuoressa.  Toiminnan nopeuttamiseksi: tarkista lähtönumerosi listalta ja pyydä oma kuoresi kanslian väeltä. Reittikartat,lähtölistat ja osallistujaohjeet ovat näkyvillä hotellin aulassa.

 

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN    puhelimitse perjantaina 17.8. klo 16-20 p. 040-6508950

HUOM! KILPAILUAAMUNA EI OTETA JÄLKI-ILMOITTAUTUMISIA!!!

 

PUKEUTUMINEN  Pukeutumistilat ennen lähtöä: Naisille ja miehille on varattu neuvotteluhuoneet varusteiden vaihtoa varten. Seuraa opasteita. Varustelaukut  voi jättää tilaan kilpailun ajaksi omalla vastuulla. Pyöräilykengillä liikkuminen hotellin sisätiloissa on kielletty!

 

NUMEROLAPUT Kiinnitä kilpailunumero nippusiteillä pyörän ohjaustankoon.

 

LÄHTÖ

Rokua MTB:n Lähtö tapahtuu HOTELLIN PÄÄOVEN EDESTÄ KULKEVALTA TIELTÄ.  LÄHTÖ TAPAHTUU KAIKISSA KILPASARJOISSA KLO 10.00 ja KUNTOSARJOISSA 10.15 

 

REITTIOPASTEET Reitti on merkitty maastoon nuolilla sekä muovinauhalla.

 

REITTI on 26 km, mikä kierretään 52 km matkalla kaksi kertaa.  

 

HUOLTO Huoltopisteitä on 52 km:n matkalla 3 kpl (12km, 26km ja 38km), 26 km:n matkalla 1 kpl (12km) . Maalissa on juomahuolto ja hotellissa tarjoiltava buffet ateria. Huoltopisteillä on tarjolla urheilujuomaa, vettä ja suolakurkkua.

Urheilujuomana on POWER BAR

 

OMA HUOLTO Omia juomia varten laitetaan pöytä heti tien ylityksen jälkeen uran oikealle puolelle. Pullot viedään omatoimisesti pöydälle!

 

KESKEYTTÄMINEN Keskeyttämisestä on ilmoitettava maaliin

 

MAALI Maali sijaitsee hotellin läheisyydessä. Muista luovuttaa numero ennen poistumista maalialueelta! Kadonneesta numerosta veloitetaan 20€.  Maali suljetaan klo 15.00. HUOM! Toiselle kierrokselle 2,5h aikaraja, jonka jälkeen kaikki otetaan maaliin

 

PALKINTOJEN JAKO  Kilpasarjoissa palkitaan kolme parasta ja kuntosarjoissa voittaja.

Palkinnot jaetaan hotellin ravintolassa n. klo 14.

Lasten tapahtumassa kaikki ajajat palkitaan maaliintulon jälkeen!

 

 

ARVONTAPALKINNOT Kaikki osallistujat ovat mukana arvonnassa, joka suoritetaan välittömästi lähdön jälkeen. Palkintolistat ovat nähtävillä kisakansliassa. Palkinnot voi lunastaa kisakansliasta.

 

TULOKSET Tulokset laitetaan internettiin www.rokuamtb.com ja  www.rokua.com

 

PESEYTYMINEN ja UINTIMAHDOLLISUUS Kylpylä-/saunaosastolla. Avaimen saaKILPAILUN JÄLKEEN uimalippua vastaan!

 

RUOKAILU Rokua health&span ravintolassa tarjoiltavan buffet –aterian saat kisan jälkeen. Buffet on avoinna klo 12-19.  Aterialiput kerätään ravintolan ovella

 

PYÖRÄN PESUPAIKKA Pyöränpesumahdollisuus on hotellin järvenpuoleisella sivulla. Seuraa opasteita.

 

VAKUUTUS JA ENSIAPU Osanottajat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuulla. Osanottajia pyydetään huolehtimaan itse henkilökohtaisesta vakuutusturvastaan. Tapahtuman ensiapupiste on kuuluttamon tuntumassa. Tapahtumassa ajaa  nimettyjä kisalääkäreitä, mutta jokainen ajaja on velvollinen auttamaan loukkaantunutta. Ensiavun numero on  040-6508950

 

HUOM! HUOM! TAPAHTUMA AJETAAN HERKÄLLÄ ROKUA GEOPARK-ALUEELLA. JÄKÄLIKÖLLE MENO ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY! REITILLÄ SUORITETAAN KATSELMUS JÄLKIKÄTEEN JA SIITÄ RIIPPUU TAPAHTUMAN JATKUMINEN. GEELIPAPERIEN YM. ROSKIEN HEITTÄMINEN REITILLE ON KIELLETTY!

 

REITILLÄ ON LYHYITÄ TIESIIRTYMIÄ. KÄYTETTÄVÄ TIEN OIKEAA LAITAA LIIKENNESÄÄNTÖJÄ NOUDATTAEN. ENNEN TIELLE TULOA ON VAROITUSKYLTTI! ASFALTTITEIDEN YLITYKSISSÄ ON VÄLVONTA.