Rokua MTB kilpailuohje


KILPAILUOHJE VUODEN 2022 KISAAN:

KILPAILU-/TAPAHTUMAKESKUS
Rokua MTB:n tapahtumakeskus on Kylpylähotelli Rokua Health & Spa, Kuntoraitti 2, 91670 Rokua . Majoitusvaraukset ja tiedustelut myynti@rokua.com tai p.0207819200.

KISAKANSLIA
Kisakanslia on avoinna hotellin lammen lähellä kotarannassa perjantaina 19.8. klo 19-21 ja lauantaina 20.8. klo 7.00-9.00 . Käy noutamassa numerosi ajoissa ja noudata turvavälejä noutaessasi numerosi. Katso numerosi valmiiksi lähtöluettelosta. HUOMIOI kanslian aukioloaika – vain aukioloaikana  saat numerosi.

KYPÄRÄPAKKO
Tapahtumassa on kypäräpakko

PYSÄKÖINTI
Pysäköinti kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä hotellin parkkipaikoilla. Matkailuautolla yöksi tulevien on ilmottauduttava ennen paikoitukseen siirtymistä hotellin vastaanotossa. Matkaparkki 25e/hlö, lapset alle 14 v -50%/vrk. Maksu hotellin vastaanottoon, josta saa lipukkeen auton ikkunaan. Alue on videovalvottu.

OSALLISTUMISEN VARMISTUS
Ennakkoon ilmoittautuneiden kilpailunumero, kiinnitystarvikkeet, sekä uinti- ja aterialippu on omalla numerolla varustetussa kirjekuoressa, jonka saat kisakansliasta aukioloaikoina.  Toiminnan nopeuttamiseksi: tarkista lähtönumerosi listalta ja pyydä oma kuoresi kanslian väeltä ilmoittamalla nimi ja numero. Kilpailunumero on noudettava kisakansliasta sen aukioloaikana perjantaina 19.8 klo 19-21. tai lauantaina 20.8 klo 7-9. Osallistujalista 

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 19.8.2022 klo 17.00 tai kun osallistujakatto on täynnä (linkki sulkeutuu). Jälki-ilmottautumisia ei oteta.

MUUTOKSET OSALLISTUJATIETOIHIN
Voit tehdä itse muutoksia osallistujatietoihisi ilmoittautumisen yhteydessä saamasi vahvistussähköpostin kautta 18.8. asti. Tämän jälkeen kaikki muutokset maksavat 10€ / kerta ja ne maksetaan muutosten yhteydessä suoraan verkossa RokuaMTBteam tilille. Jos ongelmia vastausviestin kanssa, tiedustelut vain spostitse aika@monesko.fi

Muutokset 18.8.2022 jälkeen vain suoraan ajanottoon sähköpostitse aika@nuts.fi

Huom! Majoitukseen liittyvät muutokset tehtävä suoraan hotelliin: myynti@rokua.com / p. 020 7819 200

PUKEUTUMINEN
Pukeutumistilat ennen lähtöä kylpylähotellissa: Naisille ja miehille on varattu ryhmätilat varusteiden vaihtoa varten. Naiset Telkkä 2krs, miehet Kaakkuri 2krs. Pyöräilykengissä sisällä liikkuminen ehdottomasti kielletty! Varustelaukut  voi jättää tilaan kilpailun ajaksi omalla vastuulla. Pyörien säilytys sisätiloissa (myös hotellihuoneissa) kielletty.

NUMEROLAPUT
Kiinnitä kilpailunumero nippusiteillä pyörän ohjaustankoon. Numerolappua ei tarvitse palauttaa.

LÄHTÖ
Rokua MTB:n Lähtö tapahtuu hotellin lammen Ahveroisen rannasta, kisakanslian takaa, Rokua-banderollin luota. Lähtö tapahtuu kaikissa kilpasarjoissa klo 10.00 ja kuntosarjoissa klo 10.15. 

Lähtö tapahtuu maalin luota latupohjalta lähtösuunta hotellia kohti. Lähdössä kierretään täysi kierros lammen ympäri ennen maastoon siirtymistä. Toiselle ja kolmannelle kierrokselle ajetaan maalin läpi ja lähdetään suoraan kohti maastoa. Ole ajoissa lähtöpaikalla, jotta kuulet kuuluttajan ja ratamestarin viime hetken ohjeet ennen lähtöä.

REITTI
Reitti on 21km, mikä kierretään 64km matkalla kolme kertaa. Reitti on merkitty maastoon lipuilla sekä muovinauhalla. Jyrkkiä risteyksiä ennen on kääntösuunnan näyttävä mustavalkoinen ennakkotaulu. HUOM!!! Huoltopisteen jälkeen ajetaan huoltotietä pitkin ja käännytään perälenkille VASEMMALLE. Perälenkin loppu ajetaan samaa tietä kohti huoltoa ja huollon jälkeen käännytään oikealle kohti maalia. Tieosuudella mennään siis ristiin. Tieosuudella on hyvin aikaa ottaa oma kaista. SEURAA OPASTEITA!!!

HUOLTO
Huoltopisteitä on 64 km:n matkalla 8 kpl (7km, 17km, 22km, 28km, 38km, 43km, 49km ja 59km), 22 km:n matkalla 2 kpl (7km ja 17km). Maalissa on omatoiminen juomahuolto ja hotellissa tarjoiltava buffet ateria klo 11-21. HUOM! Koronavarotoimenpiteenä huoltopisteillä on tarjolla vain juomia: urheilujuomaa ja vettä.

Omia juomia varten laitetaan pöytä huoltopisteen lähelle heti 2. kierrokselle haarautumisen jälkeen, maantien lähelle. Pullot viedään omatoimisesti pöydälle!

KESKEYTTÄMINEN
Keskeyttämisestä on ehdottomasti ilmoitettava maaliin ajanottoon

MAALI
Maali sijaitsee kylpylähotellin takana, Ahveroisen rannalla, mustan maalikaaren alla . Maaliin tullaan lammen rantaa etelän suunnasta. Toiselle kierrokselle jatketaan MAALIN LÄPI ja käännytään kohta vasemmalle ILMAN LAMMEN KIERTOA. Jokainen kilpailija on velvollinen tutustumaan maaliintulojärjestelyihin ennen lähtöä. Numeroita ei kerätä pois.  Maali suljetaan klo 16.00. HUOM! Kolmannelle kierrokselle on 4h aikaraja, jonka jälkeen kaikki otetaan maaliin.

PALKINTOJEN JAKO
Kilpasarjoissa palkitaan kolme parasta ja kuntosarjoissa voittaja.  Palkinnot jaetaan Ahveroisen rannassa, maalialueen tuntumassa n. klo 14.00.

Lasten tapahtumassa (n klo 16)  kaikki ajajat palkitaan heti maaliintulon jälkeen.

ARVONTAPALKINNOT
Kaikki osallistujat ovat mukana arvonnassa, joka suoritetaan välittömästi lähdön jälkeen. Palkintolistat ovat nähtävillä kisakansliassa. Palkinnot voi lunastaa kisakansliasta. Palkintoja ei postiteta jälkikäteen.

TULOKSET
Tulokset julkaistaan netissä TÄÄLLÄ

JA

 www.rokuamtb.com ja Facebookissa @rokuamtbteam.

PESEYTYMINEN ja UINTIMAHDOLLISUUS
Kylpylä-/saunaosastolla. HUOM! Avaimen saa KILPAILUN JÄLKEEN hotellin vastaanotosta nimellä varustettua uimalippua vastaan!

RUOKAILU
Rokua Health & Span ravintolassa tarjoiltavan buffet –aterian saat kisan jälkeen. Buffet on avoinna klo 11-21.  Laita lippuun nimi ja palauta tarjoilijalle.  

PYÖRÄN PESUPAIKKA
Pyöränpesumahdollisuus on hotellin lammenpuoleisella sivulla. Seuraa opasteita.

VAKUUTUS JA ENSIAPU
Osanottajat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuulla. Osanottajia pyydetään huolehtimaan itse henkilökohtaisesta vakuutusturvastaan. Tapahtuman ensiapupiste on kuuluttamon tuntumassa Ahveroisen rantakodalla. Jokainen ajaja on velvollinen auttamaan loukkaantunutta. Ensiavun numero on  040-6508950. Suosittelemme lataamaan omaan puhelimeen 112-APS.

PERUMINEN
Osallistumismaksusta palautetaan 30€ vain lääkärintodistusta vastaan. Palautusta varten toimita tilinumero ja skannattu lääkärintodistus osoitteeseen hannu.kaikkonen(at)rokua.com. Palautus koskee ainoastaan peruutuksia, joiden lääkärintodistus toimitetaan viimeistään 25.8.2022.

HUOM! HUOM! TAPAHTUMA AJETAAN HERKÄLLÄ ROKUA GEOPARK-ALUEELLA. JÄKÄLIKÖLLE MENO ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY! REITILLÄ SUORITETAAN KATSELMUS JÄLKIKÄTEEN JA SIITÄ RIIPPUU TAPAHTUMAN JATKUMINEN. GEELIPAPERIEN YM. ROSKIEN HEITTÄMINEN REITILLE ON KIELLETTY!

REITILLÄ ON LYHYITÄ TIESIIRTYMIÄ. KÄYTETTÄVÄ TIEN OIKEAA LAITAA LIIKENNESÄÄNTÖJÄ NOUDATTAEN. ENNEN TIELLE TULOA ON VAROITUSKYLTTI! ASFALTTITEIDEN YLITYKSISSÄ ON VALVONTA.

Lasten Tour de Ahveroinen on suunnattu alle 10v. Kisa ajetaan MTB-tapahtuman jälkeen n klo 16.00 alkaen. Lasten tapahtuman kilpailukeskus ja ilmoittautuminen on lammen rannassa klo 15.00-15.30 tai ennakkoon sport@rokua.com, ilmoita lapsen nimi ja syntymäaika ja ajaako hän lyhyen vai pitkän reitin.. Lapsi saa valita ajaako 200m vai n 900m eli lammen ympäri. Kaikki palkitaan.

Tervetuloa Rokualle!