Rokua MTB Ilmoittautuminen


Rokua MTB 19.8.2023

Rokua MTB on maastopyöräilytapahtuma Rokuan kansallispuiston tuntumassa. Tarjolla on nopeaa, ajettavaa uraa, mutta korkeuserot tekevät reitistä vaativan. Tapahtuma on suunnattu kaikille maastopyöräilyä harrastaville, soveltuu hyvin myös aloittelijoille, sillä teknisesti vaativia osuuksia ei ole lainkaan.

Rokua MTB lauantaina 19.8.2023, lähdöt klo 10.00 (kilpasarjat) ja 10.15 (kuntosarjat). 

  • Kuntokeskuksen buffetruokailu ja sauna + uinti sisältyvät hintaan.
  • Matkat 21km / 63km.
  • Yhteislähtö ja ajanotto.
  • Kilpasarjat M/N 18 21km, M/N yleinen, M/N40, M/N50 63 km, Fatbike M 63 km ja N 63km. (ikäsarjoissa saa ajaa myös fatbikella)
  • Kuntosarjat M/N 21km/63km (kuntosarjoissa saa ajaa myös fatbikella)
  • E-fatbikesarjaa ei ole
  • Kilpasarjoissa kolme parasta palkitaan ja kuntosarjoissa voittajat; lisäksi arvontapalkintoja.

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 18.8 klo 17.00 tai kun 400 osallistujakatto on täynnä (linkki sulkeutuu). Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

Osallistumismaksu: 55€ (31.5. asti), 65€ (31.7. asti) ja loppuajan 85€. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksutapoina toimivat yleisimmät liikuntaedut . Löydät ohjeet liikuntaetujen käyttämiseen ilmoittautumisessa osoitteesta https://monesko.fi/liikuntaedut/

Peruminen: Osallistumismaksusta palautetaan 30€ vain lääkärintodistusta vastaan. Palautusta varten toimita tilinumero

. Palautus koskee ainoastaan peruutuksia, joiden lääkärintodistus toimitetaan viimeistään 23.8.2023.

Muutokset ilmoittautumiseen: Voit tehdä itse muutoksia osallistujatietoihisi ilmoittautumisen yhteydessä saamasi vahvistussähköpostin kautta 18.8. asti. Tämän jälkeen kaikki muutokset maksavat 10€ / kerta. 

MIKÄLI VASTAUSVIESTIN LINKKI EI TOIMI, NIIN YHTEYS aika@monesko.fi, viestikenttään ”Rokua MTB”

Tapahtumakeskuksena toimii Rokuan Kuntokeskus, Kuntoraitti 2.

Huom! Ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan tapahtumaan liittyvässä viestinnässä. Tiedot hävitetään tapahtuman jälkeen. Ilmoittautuessasi tapahtumaan hyväksyt, että nimesi näkyy lähtöluettelossa ja lopputuloksissa.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Haluatko haastaa itseäsi vieläkin enemmän? Osallistu Rokuan Keisari -kisaan, jossa 63km maastopyöräilyn lisäksi juostaan 21km Rokuan maastossa. Lue lisää tästä!

Seuraa Rokua MTB:tä somessa:

Instagram