Rokua TrailRun


Rokua TrailRun 

Polkujuoksutapahtuma Suomen ensimmäisen Geoparkin sydämessä, Rokuan kansallispuiston upeissa maisemissa. TrailRun sopii loistavasti ensimmäiseksi polkujuoksuksi, mutta haastetta riittää myös kokeneille maastourheilijoille! 

  • Matkat 10km / 21km / 42km.
  • Yhteislähtö ja ajanotto.
  • Naisille ja miehille omat sarjat.
  • Kolme parasta palkitaan ja lisäksi arvontapalkintoja.
  • Ruokailu ja sauna+uinti sisältyvät hintaan.

Rokua TrailRun lähdöt klo 9.00 (maraton 42km) ja klo 10.00 (10km ) ja 10.10 (22km matka). Lähtö kuntokeskuksen rantakodan läheisyydestä, Ahveroisen rannasta. 

Osallistumismaksu: 55€ (31.5. asti), 65€ (31.7. asti) ja loppuajan 85€. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä . Maksutapoina käyvät myös yleisimmät liikuntaedut. Löydät ohjeet liikuntaetujen käyttämiseen ilmoittautumisessa osoitteesta https://monesko.fi/liikuntaedut/

Ilmoittautuminen päättyy lauantaina 19.8 klo 17.00 tai kun osallistujakatto on täynnä (linkki sulkeutuu). Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

Peruminen: Osallistumismaksusta palautetaan 30 euroa vain lääkärintodistusta vastaan. Palautus koskee ainoastaan peruutuksia, joiden lääkärintodistus toimitetaan viimeistään 23.8.2023.

Muutokset ilmoittautumiseen: Voit tehdä itse muutoksia osallistujatietoihisi ilmoittautumisen yhteydessä saamasi vahvistussähköpostin kautta 18.8. asti. Tämän jälkeen kaikki muutokset maksavat 10€ / kerta. 

MIKÄLI VASTAUSVIESTIN LINKKI EI TOIMI, NIIN YHTEYS aika@monesko.fi, viestikenttään ”Rokua TrailRun”

Huom! Ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan tapahtumaan liittyvässä viestinnässä. Tiedot hävitetään tapahtuman jälkeen. Ilmoittautuessasi tapahtumaan hyväksyt, että nimesi näkyy lähtöluettelossa ja lopputuloksissa.