Rokuan Keisari -kisa


Rokuan Keisari ja Keisarinna. Titteli, jonka jokainen haluaa, mutta harva saa. 63km maastopyöräily ja 21km polkujuoksu haastaa hurjimmatkin polkujyrät! Uskallatko yrittää?

Rokuan Keisari on kisa, jossa kilpailijat pyöräilevät 63km ja juoksevat 21km polkujuoksun. Rokuan Keisari -kisa mittaa osallistujan kestävyyden lisäksi taktista osaamista ja palautumiskykyä.

Parhaan yhteisajan tehneet nimetään Rokuan Keisariksi ja Rokuan Keisarinnaksi!

Tämä yhteismatka sopii kaikille maastopyöräilystä ja polkujuoksusta kiinnostuneille. Tule nauttimaan liikunnallisesta viikonlopusta Rokualle ja haasta kaverisi mukaan!

Mahdollista suorittaa myös Pikku-Keisari ja Pikku-Keisarinna -kisa: 21km maastopyöräily ja 10km polkujuoksu.

Osallistumismaksu 90€ (31.5. asti), 110€ (31.7. asti) ja loppuajan 150€. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä . Maksutapoina käyvät Smartum, e-Passi ja Enenred.

Löydät ohjeet liikuntaetujen käyttämiseen ilmoittautumisessa osoitteesta https://monesko.fi/liikuntaedut/ Lisätietoja voit kysyä aika@monesko.fi, viestikenttään ”Rokua Keisari/Keisarinna”

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 18.8 klo 17.00 tai kun osallistujakatto on täynnä (linkki sulkeutuu). Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

Osallistumismaksu sisältää:

  • buffetruokailu ja sauna sisältyvät hintaan molempina kilpailupäivinä.
  • Yhteislähtö ja ajanotto.
  • Huollot reitillä ja maalissa.

Peruminen: Osallistumismaksusta palautetaan 30€ vain lääkärintodistusta vastaan Palautus koskee ainoastaan peruutuksia, joiden lääkärintodistus toimitetaan viimeistään 23.8.2023.

Muutokset ilmoittautumiseen: Voit tehdä itse muutoksia osallistujatietoihisi ilmoittautumisen yhteydessä saamasi vahvistussähköpostin kautta 18.8. asti. Tämän jälkeen kaikki muutokset maksavat 10€ / kerta. 

MIKÄLI VASTAUSVIESTIN LINKKI EI TOIMI, NIIN YHTEYS aika@monesko.fi , viestikenttään ”Rokua Keisari/Keisarinna”

Huom! Ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan tapahtumaan liittyvässä viestinnässä. Tiedot hävitetään tapahtuman jälkeen. Ilmoittautuessasi tapahtumaan hyväksyt, että nimesi näkyy lähtöluettelossa ja lopputuloksissa.