Rokua TrailRun kilpailuohjeet


KILPAILU-/TAPAHTUMAKESKUS
Rokua TrailRun tapahtumakeskus on Kylpylähotelli Rokua Health & Spa, Kuntoraitti 2, 91670 Rokua

Muista huolehtia riittävästä käsihygieniasta ja noudata turvavälejä.

 

PYSÄKÖINTI
Pysäköinti kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä hotellin parkkipaikoilla. HUOM! Asuntoautoilla ja -vaunuilla saapuvien tulee ilmoittautua ennen pysäköimistä hotellin vastaanottoon, josta auto ohjataan matkaparkkiin. Maksu hotellin vastaanottoon,  23e/hlö/vrk, lapset -50%.

KISAKANSLIA
Kisakanslia on avoinna hotellin lammen rannassa sijaitsevalla rantakodalla perjantaina 20.8 klo 19-21,  lauantaina 21.8. klo 7.00-9.00 ja  19-21 ja sunnuntaina 22.8. klo 7.00-9.00. Käy noutamassa numerosi ajoissa ja noudata turvavälejä noutaessasi numerosi. Katso oma numerosi valmiiksi lähtöluettelosta.

OSALLISTUMISEN VARMISTUS
Ennakkoon ilmoittautuneiden  kilpailunumero ja kiinnitystarvikkeet on noudettavissa kisakansliasta. HUOM! kylpylä- ja aterialippu on kiinni numerolapussa, repäise talteen.  Toiminnan nopeuttamiseksi; tarkista lähtönumerosi lähtölistalta ja pyydä oma kuoresi nimelläsi ja numerollasi kanslian väeltä. Reittikartat, lähtölistat ja osallistujaohjeet ovat näkyvillä www.rokua.mtb.com.

Ilmoittautuminen päättyy lauantaina 21.8. klo 17 tai kun osallistujakatto on täynnä (linkki sulkeutuu). Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

MUUTOKSET OSALLISTUJATIETOIHIN
Voit tehdä itse muutoksia osallistujatietoihisi ilmoittautumisen yhteydessä saamasi vahvistussähköpostin kautta 13.8.2021. asti. Tämän jälkeen kaikki muutokset maksavat 10€ / kerta ja ne maksetaan muutosten yhteydessä suoraan verkossa Rokua MTB ry tilille. Muutokset 13.8.2021 jälkeen  vain suoraan ajanottoon spostitse jokke@nuts.fi.   Huom! Majoitukseen liittyvät muutokset tehtävä suoraan hotelliin: myynti@rokua.com / p. 020 7819 200.

PUKEUTUMINEN
Pukeutumistilat ennen lähtöä: Naisille ja miehille on varattu neuvotteluhuoneet (Naiset Telkkä 2krs, Miehet Talvipuutarha 3 krs)  varusteiden vaihtoa varten, seuraa opasteita. Varustelaukut  voi jättää tilaan kilpailun ajaksi omalla vastuulla.

WC-tilat

Wc tiloja löytyy hotellin pääaulasta, P-kerroksesta ja 1 kerroksesta ja ulkohuussi kotarannasta, lähtöalueen välittömästä läheisyydestä.

NUMEROLAPUT
Kiinnitä kilpailunumero hakaneuloilla rintaan. Numerolapussa on ajanottosiru. Älä kulje maalin ohi lappu rinnassa kisan jälkeen! Numeroita Ei kerätä pois.

PAKOLLISET VARUSTEET
Numerolappu.

SUOSITELTAVAT VARUSTEET
Juomareppu tai juomavyö. Täytä pullo kotona valmiiksi – kisassa huoltopisteellä voit täyttää pulloa. Ota mukaasi esim. geeliä tai muuta helposti sulavaa. Huoltopisteiden väli on n. 7km, joten hitaammalla vauhdilla huoltojen välillä voi tarvita nesteytystä. Reitin voi kiertää tavallisilla lenkkareilla, mutta polkujuoksukengät ovat ehkä paremmat. Yhdessä suon ylityspaikassa kengät saattavat kastua. Muuten reitti on kuiva.

Kännykkä, johon on ladattu 112 sovellus. Tämä on suuri apu hätätilanteissa mm. tapahtumapaikan paikantamisessa

LÄHTÖ
Lähtö tapahtuu Ahveroisen kotarannasta hotellin takaa. Lähtö tapahtuu maraton 42km klo 9.00 ja 10km & 21km klo 10.00.

REITTIOPASTEET
Reitti on merkitty maastoon lipuilla ja muovinauhalla.

REITTI
Reitti on 21 km, mikä kierretään 42 km matkalla kaksi kertaa.  10km reitti oikaisee paluureitille n. 3,5km kohdalla. Käännös oikealle soratietä pitkin. Risteyksessä on viitta 10km. Reitillä on lyhyitä tiesiirtymiä. Käytettävä tien oikeaa laitaa liikennesääntöjä noudattaen. Ennen tielle tuloa on varoituskyltti. Asfalttitien ylityksessä on valvonta.

Maratonilla toiselle kierroksella aikaraja on 2h 45min. Tämän jälkeen saapuvat juoksijat otetaan puolikkaan tuloksiin.

HUOLTO
Huoltopisteitä on 21 km:n reitillä 2 kpl: 7km (Pookivaara) ja 14km (paloaukea). Kahden kierroksen juoksijoille on huolto myös maalialueella. 10 km:n matkalla 1 kpl: 4,5km (paloaukea). Maalissa on juomahuolto ja hotellissa tarjoiltava buffet ateria. HUOM! Koronavarotoimenpiteenä huoltopisteillä on tarjolla vain urheilujuomaa ja vettä.

OMA HUOLTO
Suositellaan oman repun tai juomavyön mukaan ottamista. Reitin varrella on useita lampia vilvoittelua varten, mutta niistä juomista ei suositella.

KESKEYTTÄMINEN
Keskeyttämisestä on ehdottomasti ilmoitettava maaliin.

MAALI
Maali on sama kuin lähtöpaikka. HUOM! MAALIIN TULLAAN SAMAA REITTIÄ KUIN LÄHDÖSSÄ, MUTTA VASTAKKAISESTA SUUNNASTA. Maratoonarit juoksevat maalin läpi toiselle kierrokselle. Toiselle kierrokselle on muovinauhalla viitoitettu käytävä maalin jälkeen. Maali suljetaan klo 16.00. Maratonin toiselle kierrokselle pääsylle on 2 h 45min aikaraja, jonka jälkeen kaikki otetaan maaliin ja tulos tulee 21km matkalta.

PALKINTOJEN JAKO
Kaikissa sarjoissa palkitaan kolme parasta. Palkinnot jaetaan kotarannassa maalialueen läheisyydessä n. klo 14.00.

ARVONTAPALKINNOT
Kaikki osallistujat ovat mukana arvonnassa, joka suoritetaan välittömästi lähdön jälkeen. Palkintolistat ovat nähtävillä kisakansliassa. Palkinnot voi lunastaa kisakansliasta. Palkintoja ei postiteta jälkikäteen.

TULOKSET
Tulokset julkaistaan netissä TÄÄLLÄ  ja

 www.rokuamtb.com

PESEYTYMINEN ja UINTIMAHDOLLISUUS
Kylpylä-/saunaosastolla. Avaimen saa kilpailun jälkeen respasta nimellä varustettua uimalippua vastaan! HUOM! Koronavarotoimenpiteenä kerrallaan kylpylässä oleva henkilömäärä on rajoitettu – valmistaudu odottamaan vuoroasi.

RUOKAILU
Rokua Health & Span ravintolassa tarjoiltavan buffet-aterian saat kisan jälkeen. Buffet tarjolla su klo 11-18. Palauta nimellä varustettu aterialippu tarjoilijalle. HUOM! Koronavarotoimenpiteenä ravintolassa kerrallaan oleva henkilömäärä on rajoitettu, valmistaudu osottamaan vuoroasi. PESE kädet ennen ruokailua, ja noudata turvavälejä.

VAKUUTUS JA ENSIAPU
Osanottajat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuulla. Osanottajia pyydetään huolehtimaan itse henkilökohtaisesta vakuutusturvastaan. Tapahtuman ensiapupiste on maalialueen läheisyydessä Rantakodalla. Ensiavun numero on 050-3288966. Huoltopisteillä on ensiaputarvikkeita. Kannattaa ladata omaan puhelimeen 112-sovellus.

PERUMINEN
Osallistumismaksusta palautetaan 30€ vain lääkärintodistusta vastaan. Palautusta varten toimita tilinumero ja skannattu lääkärintodistus osoitteeseen hannu.kaikkonen(at)rokua.com. Palautus koskee ainoastaan peruutuksia, joiden lääkärintodistus toimitetaan viimeistään 18.8.2020.

HUOM! Flunssaisena /oireisena et sinä etkä huoltajasi voi saapua kisatapahtumaan etkä kisakeskukseen . Et myöskään jos olet käynyt COVID-19 kannalta korkean riskin maassa alle 14vrk tapahtumasta tai tiedät olevasi altistunut lähipiirissäsi tai muualla COVID-19.

HUOM! Tapahtuma juostaan herkällä Rokua Geopark-alueella. Jäkälikölle meno on EHDOTTOMASTI KIELLETTY. Reitillä juostava portaita pitkin, mikäli portaat ovat reittipolulla (portaita ei kierretä). Reitillä suoritetaan katselmus jälkikäteen ja siitä riippuu tapahtuman jatkuminen. Geelipaperien ym. roskien heittäminen reitille on kielletty!