Rokua TrailRun


Rokua TrailRun 

Polkujuoksutapahtuma Suomen ensimmäisen Geoparkin sydämessä, Rokuan kansallispuiston upeissa maisemissa. TrailRun sopii loistavasti ensimmäiseksi polkujuoksuksi, mutta haastetta riittää myös kokeneille maastourheilijoille! 

  • Matkat 10km / 21km / 42km.
  • Yhteislähtö ja ajanotto.
  • Naisille ja miehille omat sarjat.
  • Kolme parasta palkitaan ja lisäksi arvontapalkintoja.
  • Ruokailu ja sauna+uinti sisältyvät hintaan.

Rokua TrailRun lähdöt klo 9.00 (maraton 42km) ja klo 10.00 (10km ) ja 10.10 (22km matka). Lähtö kuntokeskuksen rantakodan läheisyydestä, Ahveroisen rannasta. 

Osallistumismaksu: 55€ (31.5. asti), 65€ (31.7. asti) ja loppuajan 85€. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä . Maksutapoina käyvät myös yleisimmät liikuntaedut. Löydät ohjeet liikuntaetujen käyttämiseen ilmoittautumisessa osoitteesta https://monesko.fi/liikuntaedut/

Ilmoittautuminen päättyy lauantaina 19.8 klo 17.00 tai kun osallistujakatto on täynnä (linkki sulkeutuu). Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

Peruminen: Osallistumismaksusta palautetaan 30 euroa vain lääkärintodistusta vastaan. Palautusta varten toimita tilinumero ja skannattu lääkärintodistus osoitteeseen isoh.kaikkonen@gmail.com. Palautus koskee ainoastaan peruutuksia, joiden lääkärintodistus toimitetaan viimeistään 23.8.2023.

Muutokset ilmoittautumiseen: Voit tehdä itse muutoksia osallistujatietoihisi ilmoittautumisen yhteydessä saamasi vahvistussähköpostin kautta 18.8. asti. Tämän jälkeen kaikki muutokset maksavat 10€ / kerta. 

MIKÄLI VASTAUSVIESTIN LINKKI EI TOIMI, NIIN YHTEYS aika@monesko.fi, viestikenttään ”Rokua TrailRun”

Huom! Ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan tapahtumaan liittyvässä viestinnässä. Tiedot hävitetään tapahtuman jälkeen. Ilmoittautuessasi tapahtumaan hyväksyt, että nimesi näkyy lähtöluettelossa ja lopputuloksissa.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Haluatko haastaa itseäsi vieläkin enemmän? Osallistu Rokuan Keisari -kisaan, jossa 21km polkujuoksun lisäksi pyöräillään 63km Rokuan maastossa.