Rokua MTB kilpailuohje


KILPAILUOHJE VUODEN 2023 KISAAN:

KILPAILU-/TAPAHTUMAKESKUS
Rokua MTB:n tapahtumakeskus on Rokuan Kuntokeskus, Kuntoraitti 2, 91670 Rokua . Majoitustiedustelut p.0207819200.

KISAKANSLIA
Kisakanslia on avoinna hotellin lammen lähellä kotarannassa perjantaina 18.8. klo 19-21 ja lauantaina 19.8. klo 7.00-9.00 . Käy noutamassa numerosi ajoissa.  Katso numerosi valmiiksi lähtöluettelosta.

KYPÄRÄPAKKO
Tapahtumassa on kypäräpakko

PYSÄKÖINTI
Pysäköinti kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä hotellin parkkipaikoilla.

OSALLISTUMISEN VARMISTUS
Ennakkoon ilmoittautuneiden kilpailunumero, kiinnitystarvikkeet, sekä uinti- ja aterialippu on omalla numerolla varustetussa kirjekuoressa, jonka saat kisakansliasta aukioloaikoina.  Toiminnan nopeuttamiseksi: tarkista lähtönumerosi listalta ja pyydä oma kuoresi kanslian väeltä ilmoittamalla nimi ja numero. Kilpailunumero on noudettava kisakansliasta sen aukioloaikana perjantaina 18.8 klo 19-21. tai lauantaina 19.8 klo 7-9. Osallistujalista 

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 18.8.2022 klo 17.00 tai kun osallistujakatto on täynnä (linkki sulkeutuu). Jälki-ilmottautumisia ei oteta.

MUUTOKSET OSALLISTUJATIETOIHIN
Voit tehdä itse muutoksia osallistujatietoihisi ilmoittautumisen yhteydessä saamasi vahvistussähköpostin kautta 18.8. asti. Tämän jälkeen kaikki muutokset maksavat 10€ / kerta ja ne maksetaan muutosten yhteydessä suoraan verkossa RokuaMTBteam tilille. Jos ongelmia vastausviestin kanssa, tiedustelut vain spostitse aika@monesko.fi

Muutokset 18.8.2022 jälkeen vain suoraan ajanottoon sähköpostitse aika@nuts.fi

Huom! Majoitukseen liittyvät muutokset/peruutukset tehtävä suoraan hotelliin: myynti@rokua.com / p. 020 7819 200

PUKEUTUMINEN
Pukeutumistilat ennen lähtöä kuntokeskuksessa. Kysy hotellin vastaanotosta tilan nimi. Pyöräilykengissä sisällä liikkuminen kielletty. Varustelaukut  voi jättää tilaan kilpailun ajaksi omalla vastuulla. Pyörien säilytys sisätiloissa kielletty.

NUMEROLAPUT
Kiinnitä kilpailunumero nippusiteillä pyörän ohjaustankoon. Numerolappua ei tarvitse palauttaa.

LÄHTÖ
Rokua MTB:n lähtö tapahtuu hotellin lammen Ahveroisen rannasta, kisakanslian takaa, Rokua-banderollin luota. Lähtö tapahtuu kaikissa kilpasarjoissa klo 10.00 ja kuntosarjoissa klo 10.15. 

Lähtö tapahtuu maalin luota latupohjalta lähtösuunta hotellia kohti. Lähdössä kierretään puoli kierrosta lammen ympäri ennen maastoon siirtymistä. Toiselle ja kolmannelle kierrokselle jatketaan tien ylityksen jälkeen suoraan kohti maastoa. Ole ajoissa lähtöpaikalla, jotta kuulet kuuluttajan ja ratamestarin viime hetken ohjeet ennen lähtöä.

REITTI
Reitti on 21km, mikä kierretään 64km matkalla kolme kertaa. Reitti on merkitty maastoon lipuilla sekä muovinauhalla. Jyrkkiä risteyksiä ennen on kääntösuunnan näyttävä mustavalkoinen ennakkotaulu. HUOM!!! Huoltopisteen jälkeen tie on kaistoitettu; PYSY VASEMMALLA!

HUOLTO
Huoltopisteitä on 64 km:n matkalla 8 kpl (5km, 15km, 22km, 27km, 37km, 44km, 49km ja 59km), 22 km:n matkalla 2 kpl (5km ja 15km). Maalissa on omatoiminen juomahuolto ja hotellissa tarjoiltava buffet ateria klo 11-21.

Omia juomia varten laitetaan pöytä huoltopisteen lähelle heti tien ylityksen jälkeen. Huollon jälkeen kierroksille menevät jatkavat suoraan maastoon ja MAALIIN KÄÄNNYTÄÄN VASEMMALLE! Pullot viedään omatoimisesti pöydälle!

KESKEYTTÄMINEN
Keskeyttämisestä on ehdottomasti ilmoitettava maaliin ajanottoon

MAALI
Maali sijaitsee kuntokeskuksen takana, Ahveroisen rannalla ROKUA banderollin alla . Maaliin tullaan lammen rantaa etelän suunnasta.  Jokainen kilpailija on velvollinen tutustumaan maaliintulojärjestelyihin ennen lähtöä. Numeroita ei kerätä pois.  Maali suljetaan klo 16.00. HUOM! Kolmannelle kierrokselle on 4h aikaraja, jonka jälkeen kaikki otetaan maaliin.

PALKINTOJEN JAKO
Kilpasarjoissa palkitaan kolme parasta ja kuntosarjoissa voittaja.  Palkinnot jaetaan Ahveroisen rannassa, maalialueen tuntumassa n. klo 14.00.

ARVONTAPALKINNOT
Kaikki osallistujat ovat mukana arvonnassa, joka suoritetaan välittömästi lähdön jälkeen. Palkintolistat ovat nähtävillä kisakansliassa. Palkinnot voi lunastaa kisakansliasta. Palkintoja ei postiteta jälkikäteen.

TULOKSET
Tulokset julkaistaan netissä TÄÄLLÄ

PESEYTYMINEN ja UINTIMAHDOLLISUUS
Uinti-/saunaosastolla. HUOM! Avaimen saa KILPAILUN JÄLKEEN hotellin vastaanotosta nimellä varustettua uimalippua vastaan!

RUOKAILU
Kuntokeskuksen ravintolassa tarjoiltavan buffet –aterian saat kisan jälkeen. Buffet on avoinna klo 11-21.  Laita lippuun nimi ja palauta tarjoilijalle.  

PYÖRÄN PESUPAIKKA
Pyöränpesumahdollisuus on hotellin lammenpuoleisella sivulla. Seuraa opasteita.

VAKUUTUS JA ENSIAPU
Osanottajat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuulla. Osanottajia pyydetään huolehtimaan itse henkilökohtaisesta vakuutusturvastaan. Tapahtuman ensiapupiste on kuuluttamon tuntumassa Ahveroisen rantakodalla. Jokainen ajaja on velvollinen auttamaan loukkaantunutta. Ensiavun numero on  041 312 7926. Suosittelemme lataamaan omaan puhelimeen 112-APS.

PERUMINEN
Osallistumismaksusta palautetaan 30€ vain lääkärintodistusta vastaan. Palautusta varten toimita tilinumero ja skannattu lääkärintodistus osoitteeseen isoh.kaikkonen@gmail.com. Palautus koskee ainoastaan peruutuksia, joiden lääkärintodistus toimitetaan viimeistään 23.8.2022.

HUOM! HUOM! TAPAHTUMA AJETAAN HERKÄLLÄ ROKUA GEOPARK-ALUEELLA. JÄKÄLIKÖLLE MENO ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY! REITILLÄ SUORITETAAN KATSELMUS JÄLKIKÄTEEN JA SIITÄ RIIPPUU TAPAHTUMAN JATKUMINEN. GEELIPAPERIEN YM. ROSKIEN HEITTÄMINEN REITILLE ON KIELLETTY!

REITILLÄ ON LYHYITÄ TIESIIRTYMIÄ. KÄYTETTÄVÄ TIEN OIKEAA LAITAA LIIKENNESÄÄNTÖJÄ NOUDATTAEN. ENNEN TIELLE TULOA ON VAROITUSKYLTTI! ASFALTTITEIDEN YLITYKSISSÄ ON VALVONTA.

Tervetuloa Rokualle!